dissabte, 22 de febrer del 2014

Olot, Mieres.

Olot, Sallent, El Torn, Mieres, Finestres.


Ruta per la Garrotxa. És una ruta agraïda de paisatges i no gaire exigent a nivell físic o tècnic, només el camí de la serra de Finestres fins St. Jordi és una mica empedrat. Surt d'Olot pel Triai i passant per la Fageda d'en Jordà, (amb la màgia de la primera hora amb un matí emboirat i amb el silenci de no trobar ningú), arribarem a Can Xel. Seguim direcció a Sta. Pau, el Sallent, el Torn i Mieres. A partir de Mieres comença el camí de retorn, seguin la pista de la Dama Ibèrica i la Serra de Finestres fins al Collet de St. Jordi i Fontpobra. Per la mateixa Fageda d'en Jordà arribarem a Olot.









50.3Km / 1204mts acumulats / IBP 110



dissabte, 15 de febrer del 2014

Manlleu, L'Esquirol, La Vola

Manlleu, L'Esquirol, La Vola. Volta a la Serra dels Tudons.


Ruta sortint de Manlleu, per fer la volta a la Serra dels Tudons. És una ruta tota ciclable (excepte un parell d'esglaons) amb molts de corriols, d'aquells que estan fets per la bici. Passem per L'Esquirol, el Serrat del Feu, el Collet del Vidrier ( a sota cabrera), St. Andreu de la Vola i el Santuari del Puig Agut.









46.5Km / 1167 mts, acumulats / IBP 97


dissabte, 8 de febrer del 2014

Encies, Cogolls

Olot, Fontpobra, Encies, Cogolls


Ruta per la Garrotxa, sortint d'Olot i per la Fageda d'en Jordà arribar fins a Can Xel i encarar Fontpobra, una dura pujada fins el Volcà de Can Tià. Seguim pels verds prats de St. Joan de les Medes i arribarem a Les Encies. Continuem direcció a Cogolls per St. Pelegrí i fins el Puig de l'Estanyol, per fer la volta a St. Salvador i seguir la pista del volcà Traiter fins St. Feliu. Ara ja tot bici-carril fins Olot.







52.8Km / 1112mts acumulats / IBP 111

dissabte, 1 de febrer del 2014

Olot, MD. Devesa, Mont-ros

Olot, Devesa, Mont-ros, Canadell


Ruta sortint d'Olot per pujar a Batet i pel Gadomar seguir el camí fins el Volcà Estany. Passem a Begudà i encarar cap a la M. D. de la Devesa. Continuar fins Mont-ros i pel camí que haurem de fer un tros a peu, de les balmes de Catxurma, arribar a sota la cinglera de Castellfollit. Travessem la carretera per fer la pista de Canadell i Vivers, a on de baixada arribarem a St. Joan. La tornada a Olot per la depuradora de la Canya.







 


37,3Km / 1256mts. acumulats / IBP 116